Tapetfabrikken Juvita er blevet solgt

Den tidligere tapetfabrik Juvita, som gik konkurs 30. november sidste år, er nu blevet solgt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den nye ejer er firmaet Rønneholm ApS, som er ejet af forretningsmanden Ivan Svendsen fra Korsør.

Det skriver Sjællandske.

Ifølge den nye ejer er det endnu ikke besluttet, om der igen skal produceres tapet på fabrikken, eller om det kun bliver grossistdelen, der fortsætter.

- Vi ved det simpelthen ikke endnu, siger Ivan Svendsen.

Erhvervsmand fra Korsør

Den nye Juvita-ejer er en erhvervsmand fra Korsør, som er uddannet revisor. 

Han ejer flere firmaer. Udover Rønneholm ApS ejer han revisorfirmaet "Habilia ApS", som han har overtaget efter sin far, og som hovedsageligt beskæftiger sig med udlejning af boliger, investering og handel.

Derudover har han et enmandsfirma under eget navn, som producerer film, siden 2007 har han været ejer af og direktør i "Garbsen I ApS", som beskæftiger sig med investering, handel og anden virksomhed efter direktionens skøn, han ejer en tredjedel af "Zegway ApS", som udlejer og leaser varer, og han er medejer i "Dynamic Partner Solution ApS".  

Tidligere familiefirma

Tapetfabrikken Juvita har eksisteret siden 1960, og siden 1962 har den ligget på Kalbyvej 32 i Kalby mellem Toksværd og Nr. Tvede.

I mange år var selskabet et familiefirma, Hvor næsten alle medarbejdere var i familie med hinanden, men det gamle Juvita gik konkurs i 2008.

Herefter blev selskabet købt af Christian Boye fra Korsør, der tidligere har haft tre Imerco-butikker. Han drev selskabet under navnet "Juvita Home Decoration ApS" frem til den 30. november 2015, hvor det igen blev ramt af konkurs.