Svigerdatter til beboer: Det er forfærdeligt

Ulla Prehn er forfærdet over nattens skudepisode. Hun er svigerdatter til den dame, der bor i huset på Sorøvej 484 i Næstved, hvor skuddene faldt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det er forfærdeligt. Det er ganske forfærdeligt. En 70-årig dame hvor der sker sådan noget. Det kan sgu ikke være rigtigt.

Sådan lyder det fra Ulla Prehn onsdag formiddag efter nattens skyderi mod huset på Sorøvej nr. 484 i Næstved. Hun er svigerdatter til den 70-årige dame, som bor i huset. Hun bor selv i et hus lige bagved.

- Der sker det, at min svigermor hører to skud i nat og ringer over til os og siger, at der er blevet skudt og kommer løbende over og er fuldstændig rystet over, at der er blevet skudt, og vi får fat i politiet, siger Ulla Prehn.

Aner ikke hvorfor

Politiet formoder, at skyderiet kan relateres til den verserende bandekonflikt i Næstved mellem de to rocker-grupper Bandidos og Satudarah.  

- Vi aner ikke, hvad der ligger til grund for det. Der bor kun mig og min kæreste og så hans mor, så vi ved det ikke, siger Ulla Prehn.

Heldigvis var der ingen tilskadekomne ved nattens skudepisode.

- Skuddene er gået ind af to vinduer i stueetagen, og hun ligger selv ovenpå, så der er ingen, der er kommet noget til, forklarer Ulla Prehn.