Supermarked på nettet (Video)

Nu kan man slippe for køen i supermarkedet. Super Best er trådt forrest i rækken, når det gælder nethandlen med dagligvarer. I Stensved har man hyret ekstra mandskab ind til at pakke varerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tiden kan være knap, når man både skal hente børn, passe et fuldtidsarbejde, lave mad og nå forbi supermarkedet for at købe dagligvarer. Men nu kan man spares for en tur med den traditionelle indkøbsvogn. Super Best sælger nu mere end 4000 dagligvarer via Internettet.

- Jeg tror primært, at det er børnefamilier der bruger det. Det synes jeg lidt man kan se på de ting, der bliver købt; for eksempel bleer, numseklude og babymos, siger Gitte Sørensen, som arbejder som kassepakker i SuperBest i Stensved.

[video:video_mangler:100121_supermarked.flv]

I følge Dansk Erhverv er SuperBest de eneste, der tilbyder et fuldt sortiment af dagligvarer på nettet. Ordningen har eksisteret i to måneder. Særligt i hovedstadsområdet er indkøbskæden blevet løbet over ende. Så den lokale købmand har høje forventninger.

- Vi har jo set nethandelen eksplodere på alle andre områder. Nu er det forholdsvist nyt indenfor dagligvarer, så jeg tror det bliver stort, siger Jens Christian Jensen, Købmand, SuperBest, Stensved.

Men danskerne er ikke rigtig vant til det der med at købe kød, pasta og mælk på nettet. I 2009 var det i følge Danmarks statistik kun ti procent af dem som handlede på nettet, der købte dagligvarer online.

Hvis man bestiller inden midnat, kan man få leveret varerne den følgende hverdag mellem klokken 16 og 21. Introduktionsprisen for levering i hele landet er 49 kroner.

 

Du kan læse mere om Superbest på nettet her

 

 

 

.

.