Store skader på villa efter brand

Torsdag aften er der udbrudt brand i en tagkonstruktion på en villa i Holmegaard. Brandfolk kæmpede for at redde huset, og så skulle de også kæmpe med en lidt usædvanlig udfordring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brandfolk forsøgte torsdag aften for at redde en villa på Stationsvej i Holmegaard. Anmeldelsen om branden kom ind klokken 18.17, og politi og brandvæsen er klokken 21 fortsat til stede derude.

- Brandfolkene er stadig i gangm ed at slukke det sidste. Der er sket store skader på især 1. salen og også på resten af villaen, siger Sydsjællands og Lollands-Falsters Politis vagtchef Søren Østervig, der tilføjer, at de også måtte kæmpe med en helt anden ting på stedet.

- Vi havde problemer med pressefolk og tilskuere derude, som ikke fulgte vores anvisninger og ikke helt forstod brandfolkenes taktik, så vi var nødt til at sende en ekstra patrulje derud. Det er meget atypisk, siger han.

Det vides endnu ikke, hvad der er årsagen til branden, men det vil politiet kigge nærmere på fredag. Alle beboere kom sikkert ud af huset, inden flammerne for alvor tog fat.

Stationsvej var i en periode spærret for trafik.