¨

Stor rocker-razzia på Sydsjælland

Foto: TV ØST

Politiet har lavet en stor aktion i bandemiljøet torsdag og ransaget otte forskellige adresser i Næstved-området. Seks personer blev anholdt.

 

Et ledende medlem af Bandidos skal nu bag tremmer. I hvert fald hvis det står til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 

Manden blev anholdt i forbindelse med en aktion mod rockermiljøet i Næstved-området torsdag, og politiet vil nu forlange ham og en anden mand varetægtsfængslet.

 

Politiaktionen var rettet mod rockermiljøet i Sydsjælland. Der blev foretaget ransagninger otte forskellige steder, og politiet har anholdt seks personer.

 

Ved ransagningerne fandt politiet både penge, narkotika og tyvekoster, oplyser politikommissær Bent Ludvigsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 

Politiet har efterfølgende valgt at løslade fire af de anholdte.

 

Men to mænd vil fredag blev stillet for en dommer. Den ene er ifølge politiet et ledende Bandidos-medlem, og den er anden har tilknytning til rockergruppen.

 

Det kommer til at ske ved et grundlovsforhør fredag formiddag ved Retten i Næstved. Politiet vil forlange, at retsmødet bliver holdt bag dobbelt lukkede døre.

 

Kravet om hemmeligholdelse skyldes hensynet til politiets videre efterforskning i sagen.

01:54 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App