¨

Stor interesse for Henrik Madsen

Foto: TV ØST

Meget tyder på, at Næstved mister en af holdets profiler. Henrik Madsen, hvis kontrakt udløber til sommer, er efter et godt efterår en ombejlet herre og vil gerne prøve noget nyt.

Det er ikke gået ubemærket hen, at Henrik Madsen har spillet et fremragende efterår for Næstved Boldklub og med sine syv mål har været stærkt medvirkende til, at holdet ligger i den sjove ende af 1. division. Den 26-årige midtbanespiller har samtidig kontraktudløb til sommer, og den kombination har fået andre klubber til at røre på sig. Det skriver bold.dk.

- Jeg tror nok, at Næstved er interesseret i at forlænge, men det hele skal hænge sammen, og jeg ved ikke, om der er økonomi til det. Jeg har været her i fem år, og tanken om at prøve noget nyt er absolut til stede. Jeg har et halvt år endnu, og det er det, jeg fokuserer på. Men jeg ved, at der er noget interesse, men nu må vi se, hvad der sker. Jeg kan først snakke med andre efter januar. Det behøver ikke nødvendigvis være en klub i SAS Ligaen. Jeg tror på, at der er flere udviklingsmuligheder i mig. Jeg kan sagtens blive bedre, og det ville måske være optimalt at komme en række op, hvor tempoet er højere, men omvendt er jeg også realist. Jeg vil gerne spille så meget som muligt, og kan man have en lidt større rolle på et tophold i 1. division, så er det absolut også tiltrækkende, siger Henrik Madsen til bold.dk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App