¨

Stedfar skyldig i groft sexmisbrug

Foto: TV ØST

En 36-årig mand er skyldig i 60-70 samlejer med 13-årig steddatter samt andre krænkelser.

En 36-årig stedfar fra Fuglebjerg er kendt skyldig i groft sexmisbrug af sin 13-årig steddatter. Manden har ifølge pigens forklaring udnyttet hende seksuelt op til tre gange om dagen i mere end et år, skriver ekstrabladet.dk.

Samtlige nævninge ved Retten i Glostrup og dommer Anne Ersbøll er enige om stedfaren skyld.

- Der er tale om en sød, naiv pige med stor tillid til de voksne omkring hende. Hun havde lavt selvværd og var ikke følelsesmæssigt og intelligensmæssigt udviklet i forhold til sin alder, sagde dommer Anne Ersbøll ifølge ekstrabladet.dk.

- Tiltalte har fuldt bevidst manipuleret og misbrugt pigens tillid til ham og sin rolle som stedfar. Han har udnyttet sin psykiske overlegenhed og aldersforskellen, fortsatte dommeren.

Stedfaren har sendt over 200 sms'er til den nu 15-årige pige, hvor han udgav sig for at være en ung fyr ved navn Mark. Pigen og Mark blev kærester, og Mark anbefalede, at hun havde sex med sin stedfar.

Pigen har fortalt, at hun har haft samleje med sin stedfar mellem 60 og 70 gange i løbet af halvandet år. Til sidst lagde pigens brødre en fælde for stedfaren, som afslørede sig selv.

- Vi har lagt afgørende vægt på pigens forklaring, der støttes af tiltaltes delvise tilståelse og de mange sms-beskeder, som han har sendt til hende, sagde dommer Anne Ersbøll ifølge ekstrabladet.dk.

Anklager Christian Schrøder og forsvarer Merethe Stagetorn fortæller senere tirsdag, hvor lang tid, de mener, at stedfaren skal have. Da sagen kører som nævningesag, er der krav om fire års fængsel eller mere.

Straffen udmåles også tirsdag.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App