Sporarbejdet mellem Næstved og Køge forsinket

I forbindelse med arbejdet på strækningen er der kommet ekstra opgaver frem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Naboer og pendlende på togstrækningen mellem Næstved og Roskilde må forberede sig på ekstra gener den kommende tid. Der er nemlig opstået ekstra opgaver i forbindelse med arbejdet. Og det har Banedanmark besluttet at klare med det samme.

- Vi har valgt at udføre dem i år, så vi undgår at skulle gøre det, samtidig med at der elektrificeres eller forsynes med nye signaler. Ved at udføre arbejdet nu undgår vi at forstyrre vores kolleger, der udfører de øvrige arbejder på et senere tidspunkt, skriver de i en skrivelse til naboerne på strækning, hvor de samtidig beklager de gener, det har medført.

Gener for naboer og pendlere

Arbejdet vil forstyrre togtrafikken, der er nu helt indstillet frem til den 23. oktober. For at blive hurtigt færdige arbejdes der i døgndrift, og det er her en stor del af generne for naboerne vil opstå. Det kan nemlig ikke undgås at larme, når de fjerner de gamle skinner og lægger de nye på plads.

Det vil støje mest i perioden fra den 16. oktober og en uge frem, oplyser Banedanmark. Og derudover kan der forekomme mindre støvgener i forbindelse med arbejdet.