Sovende teenager overfaldet af maskerede mænd i sit eget hjem

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde to maskerede mænd, som natten til torsdag overfaldt en 19-årig ung mand i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 19-årig ung mand blev natten til torsdag vækket af to maskerede mænd, som tildelte ham flere slag på kroppen, mens han lå i sin seng.

quote Han er selvfølgelig noget rystet over hændelsen

Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Overfaldet fandt sted i et rækkehus på Snerlevej i den nordlige del af Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Den forurettede blev overfaldet, mens han lå og sov i sin egen seng. Her blev han tildelt flere slag omkring maven og ryggen, og han er selvfølgelig noget rystet over hændelsen, siger Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Artiklen fortsætter under  billedet.

Overfaldet fandt sted i et rækkehus på Snerlevej i den nordlige del af Næstved. Rækkehusene med rødt tag set midt på billedet.
Overfaldet fandt sted i et rækkehus på Snerlevej i den nordlige del af Næstved. Rækkehusene med rødt tag set midt på billedet. Foto: Skraafoto.dk / Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Overfaldet fandt ifølge politiet sted kort efter midnat, hvor de to gerningsmænd af endnu ukendte årsager tilegnede sig adgang til rækkehuset. Der blev ikke stjålet noget fra adressen.

- Vi har desværre ikke noget nærmere signalement af gerningsmændene – ud over at de var maskerede.

- Hvis nogen har set noget mistænkeligt i tidsrummet 00.30-01.00 i nat, det kan være de to gerningsmænd eller et køretøj, må de gerne kontakte politiet, siger Kent Edvardsen.

Blev kørt på sygehuset

Efter overfaldet blev den 19-årige kørt på sygehuset, hvor han blev tilset af en læge. Ifølge politiet har han det efter omstændighederne godt.

- Han har lidt blå mærker og rifter, siger Kent Edvardsen.

Nu forsøger politiet at klarlægge selve hændelsesforløbet, ligesom de skal finde ud af, hvorfor den 19-årige blev overfaldet i sit eget hjem.

- Vi har lidt at gå efter, fordi vi har en formodning om, hvem den ene gerningsmand kan være, siger Kent Edvardsen.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.