¨

Snart i mål: Løber i 24 timer til fordel for velgørenhed

01:49

Marathonløberen Annette Fredsskov regner med at slide tre par løbesko op de næste 24 timer, hvor hun i samarbejde med Team Rynkeby løber for kræftramte børn I Scala Motionscenter I Næstved

Annette Fredskov løber i 24 timer i træk for at hjælpe kræftramte børn.

1 af 2

I 24 timer løber de til fordel for velgørenhed. Det er Annette Fredskov og Malene Ravn, der skal løbe indtil klokken 18 lørdag aften.

De har været i gang siden klokken 18 fredag aften. 

Annette Fredskov og Malene Ravn løber skal løbe i 24 timer i træk til fordel for Børnecancerfonden og Team Rynkeby. 

- Det er gået godt, men jeg er rigtig træt nu. Og ved at det er så varmt herinde, så brænder mine fødder lidt nede i skoene, så jeg har fået vabler, hvilket jeg ikke er vant til. Og det kan jeg godt mærke, at det sænker også farten lidt, siger Annette Fredskov til TV ØST.

- Nu har jeg lige været på toilettet, så skal jeg lige have gang i kroppen og fødderne igen. Men jeg er ved godt mod, og når jeg har nogle kriser, så hører jeg noget godt musik. Så tager jeg hovedtelefoner på, indtil krisen er væk og jeg er klar til at snakke med folk igen. 

Læs også Løber i 24 timer for at hjælpe kræftramte børn

Fire marathoner

Lige nu har Annette Fredskov løbet, hvad der svarer til tre marathoner. Nu mangler hun kun ét mere. 

- Det er jo gået planmæssigt, men det er ligeså hårdt, som jeg havde regnet med. Indendørs, det er bare noget helt andet end at løbe udendørs. Og jeg elsker at løbe ude. Så jeg kan også roligt sige nu, at nu er det prøvet. Det kommer jeg ikke til at prøve igen det her. 

Kommer du i mål? 

- Ja, det gør jeg. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg har rigtig god tid til de sidste kilometer, så jeg kommer helt sikkert i mål og bliver også på løbebåndet til klokken 18. 

Følg Annette Fredskov og Malene Ravns 24 timers løb live på TV ØSTs Facebook-side: 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App