Slanger og edderkopper fyldte Herlufsholm Idrætshal

Søndag slog Sydsjællands Reptilmesse dørene op. 3.000 personer kiggede forbi messen i løbet af dagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Herlufsholm Idrætshal var ikke stedet at være søndag, hvis man går og gemmer på en gedigen fobi for slanger eller edderkopper.

Her slog Sydsjællands Reptilmesse nemlig dørene op, og det væltede ind med mennesker i løbet af dagen, der kom for at se på firben, vandrende pinde, gekkoer og mange andre former for reptiler og insekter. Faktisk var hele 3.000 personer forbi messen i løbet af søndagen.

- Det er super fedt at se, at der kommer så mange mennesker, og at folk bakker op om os. Det er vi glade for, fortæller Tim Majker, der er manden bag messen.

Frivilligt foretagende

Messen blev holdt for første gang i januar 2016, hvor Tim Majker havde booket sig ind et sted med plads til 125 meter borde og nogle hundrede besøgende. Men virkeligheden blev en anden, for ni måneder før tid var alle borde udsolgt, og på dagen mødte op mod 2.000 mennesker op.

Derfor valgte Tim Majker at booke den noget større Herlufsholm Idrætshal denne gang. Her er der plads til omkring 360 meter bord.

Tim Majker får hjælp af sit netværk af familie og venner, når han skal stable messen på benene. En del af overskuddet går til velgørende formål inden for reptil-hobbyen.