Næstved

Skal Næstved have kernekraft?

Alle snakker om elbiler og grøn omstilling, men hvorfor snakker vi ikke om kernekraft, spørger Sebastian Mylsted-Schenstrøm fra Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sebastian Mylsted-Schenstrøm fra Venstre er det yngste byrådsmedlem i Næstved Kommune, og selvom hans mærkesag er kommunens børn og unge, og særligt minimumsnormeringer, så vil han også meget gerne snakke om grøn omstilling. 

Han tror ikke vi kan komme udenom at snakke om kernekraft, selvom meget snak om grøn omstilling i dag handler om elbiler, madspild og mindre kød. Men vi skal turde snakke om kernekraft og være kritisk overfor Greta Thunbergs måde at avle vrede frem for løsninger på, hvis det står til Sebastian.

Sebastian Mylsted-Schenstrøm er fjerde gæst i serien ”Politiker i pyjamas”, som TV2 ØSTs ungdomsredaktion KRAS har lavet i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget 2021. Se hele besøget i videoen øverst i artiklen.

Serie fra TV2 ØSTs ungdomsredaktion vil ned i øjenhøjde

I serien "politiker i pyjamas" inviterer KRAS det yngste medlem af Byrådet i de 12 kommuner som TV2 ØST dækker samt fra Regionsrådet ind til en mere uformel snak i bløde omgivelser, hvor politikeren hopper ud af sit stive puds og i en pyjamasskjorte, for at komme lidt mere i øjenhøjde med ungdommen og mennesket bag politikeren.

De skiftende to værter Tobias Yohannes fra Odsherred og Helene Bahne fra Vordingborg er begge unge, som går op i deres lokalsamfund, og som er en del af det ungehold på fem personer, som ungdomsredaktionen KRAS har samlet for at producere politisk indhold op til valget

DEL: