¨

Sikker FCK-sejr over Næstved

Foto: TV ØST

Favoritterne fra FC København er klar til kvartfinalen i den danske pokalturnering Ekstra Bladet Cup, efter at holdet torsdag vandt 3-0 over Næstved på udebane.

FC København er i kvartfinalen i den danske pokalturnering Ekstra Bladet Cup. Københavnerne besejrede torsdag aften Næstved fra landets næstbedste række på udebane med 3-0. Ailton Almeidascorede de to første mål for gæsterne, mens José Junior nettede kort før tid.

Ståle Solbakken havde valgt at spare FCK-profiler som Atiba Hutchinson, Mathias "Zanka" Jørgensen og Cesar Santin, og i stedet for fik spillere som Mikael Antonsson, Ailton Almeida, José Junior og Rasmus Würtz chancen fra start. Mest imponerede Ailton Almeida med et mål i begge halvlege. Hos værterne havde Ulrik Balling nogle gode scoringschancer, men Næstved kunne ikke komme på måltavlen.

Kampen foregik uden problemer på lægterne, hvilket ikke var tilfældet i marts, hvor holdene også mødtes i pokalturneringen. Her var sikkerheden ikke tilstrækkelig, og flere FCK-fans kom i klammeri med politi og Næstved-tilhængere.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App