¨

Sigurd Barret mødte 800 børn i Næstved

Foto: TV ØST

To skoler i Næstved, Holsted Skole og Lille Næstved Skole, markerede fredag Læsningens Dag med besøg af Sigurd Barret.

To lokale skoler i Næstved, Holsted Skole og Lille Næstved Skole, markerede fredag Læsningens Dag. Det skete ved et fælles arrangement i Digtervejshallen på Karrebækvej I Næstved. Her blev omkring 800 elever fra de to skoler underholdt af kunstneren Sigurd Barret.

Selv om Læsningens Dag ikke længere bliver markeret fra officiel side har Lille Næstved Skole valgt fortsat at sætte særlig fokus på læsning ved blandt andet en gang om året at invitere kendte aktører inden for børneunderholdningen.

Fest og farver

Og som det ses på videoen nedenfor, så stod den på fest og farver for eleverne fra 0. til 3. klasser i Digtervejshallen.

Specielt for dette arrangement er, at Lille Næstved Skole er gået sammen med Holsted Skole. De to skoler har siden skoleårets begyndelse arbejdet sammen om et særligt kompetanceudviklingsprogram, Visile Learning, der sigter mod mere synlig læring i den daglige undervisning. Og som et led i dette program har skolerne så valgt at samarbejde om Læsningens Dag ved at invitere Sigurd Barret.

Videoen er oploadet af Glen Johnsen, Pædagog Lille Næstved Skole, via www.tveast.dk/sendvideo:

01:11 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App