Se video: Storm kastede trampolin ind til naboen

Stormen sendte onsdag eftermiddag en trampolin på flyvetur på Sydsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Man skal huske at tøjre trampoliner og andre løse ting i haven, når blæsevejret for alvor sætter ind.

Det kan Thomas Jürgensen fra Toksværd ved Næstved skrive under på – onsdag eftermiddag tog stormen nemlig fat i hans trampolin, og sendte den hen over drivhuset  - og på hovedet ind til naboen.

Hele situationen blev filmet på hans overvågningskamera.

På videoen ser man først vinden flytte trampolinen, før den får kræfter nok til at få den til at flyve. Man ser i videoen også trampolinens sikkerhedsnet blive revet op, og metalskelettet få en bøjning.

- Klokken 16.59 vendte den simpelthen på hovedet og fløj ind til naboen. Både jeg og naboen så det samtidig, og jeg løb ind for at få det sikret og pakket ned. Han var heldigvis ikke sur – det er jo det, der sker, fortæller Thomas Jürgensen til TV ØST.

Selvom man på videoen kan se trampolinen få skader, så mener Thomas Jürgensen dog, at skaderne ikke er værre, end at de godt kan reddes.

Træer væltet

Stormen har skabt store problemer i trafikken den seneste tid. Blandt andet er togdriften på jernbanens hovedlinje mellem jernbaner indstillet mellem Sorø og Slagelse indtil cirka klokken 22.00.

Højeste vind i stormen er indtil nu målt på Langø på det vestlige Lolland. Her har DMI målt en middelvind på 25 m/s.

På grund af risikoen for kraftige vindstød har DMI udsendt et varsel om voldsomt vejr, der gælder langs alle kystområder i vores område på nær Odsherred og Holbæk. I Odsherred er der dog risiko for voldsomt vejr. Varslerne gælder indtil torsdag morgen klokken 07.00.