Sag om forbrændt dreng ryster lærere og kammerater

En krisepsykolog har i dag været på Kildemarkskolen i Næstved for at snakke med eleverne i en 4. klasse. Tirsdag blev deres 11-årige klassekammerat slemt forbrændt i sit hjem i Næstved. Hans tøj var overhældt med brændbar væske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Skoleinspektør Gregers Lau Hansen fik travlt med at lave en kriseberedskabs-plan, da han tirsdag aften fik den triste besked om, at en 11-årig dreng fra 4. klasse var blevet slemt forbrændt i sit hjem i overværelse af fire venner.

- Vi havde jo ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at noget så frygteligt kunne ske. Vi har en almindelig sorgplan parat, men vi mente ikke, at den rakte i dette tilfælde. Vi er dybt rystede, siger Gregers Lau Hansen til TV2 ØST.

Drengen blev tirsdag bragt til Rigshospitalet med voldsomme forbrændinger på overkroppen. Han tøj var overhældt med brændbar væske. Hvordan og hvorfor det var sket er endnu uvist. Drengen ligger i respirator og skal være indlagt i en måneds tid, men der er fremgang at spore her dagen derpå.

Her til morgen mødte en krisepsykolog op i den 4. klasse, hvor drengen går, for at snakke med eleverne. Også de fire venner, som overværede den uhyggelige hændelse. 

Skolen har nu sendt et brev afsted til elevernes forældre.

Politiet har tidligere oplyst, at drengen var 10 år men har rettet det til 11 år. Ifølge Ekstra Bladet havde han tre venner med hjemme, da det skete, men skoleinspektøren fortæller, at der var fire.