Sæt kryds i kalenderen: Medieløb vender tilbage i 2019

Årets Medieløb satte deltagerrekord og vender tilbage i 2019.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Årets Medieløb satte med sine godt 1200 tilmeldte en flot rekord i deltagerantal. Det er derfor allerede nu besluttet, at løbet køres igen næste år, og datoen er fastsat til søndag den 1. september.

2019-versionen af cykelløbet vil som alle tidligere år have distancer til både familier, der vil på hyggetur og motionister, der gerne bruger en formiddag på at køre omkring 50 eller godt 100 kilometer.

De præcise ruter er endnu ikke fastlagt i detaljer, men løbet vil som hidtil tage sit udgangspunkt i Næstved. 

Årets medieløb havde markant flere deltagere end noget tidligere medieløb og over 50 procent flere end sidste års medieløb. Blandt deltagerne var mange, der havde taget en lidt længere tur fra for eksempel Roskilde for at være med, ligesom Lolland-Falster var rigtig fint repræsenteret.

Oplevelser og hjælp på ruten

Nyt i år var oplevelser på familieruten og en mulighed for på alle ruter at slå følge med en såkaldt 'Rider', der stod til rådighed for knap så erfarne cyklister og cykelryttere, som gerne vil have en at følges med på turen. Til næste år arbejdes der desuden med et opvarmningsløb tidligere på sommeren, - det vil blive kørt på Lolland-Falster.

Medieløbet blev i år skæmmet af en ulykke, hvor to af de cyklende deltagere kom til skade i en overhaling, da de kolliderede med en modkørende bil. 

Medieløbet, der i år blev afviklet for femte gang arrangeres af Sjællandske Medier, TV Øst, P4 Sjælland og Folketidende på Lolland-Falster i samarbejde med DGI Storstrømmen

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere