¨

Så blev det endelig sommer

Foto: TV ØST

Den længe ventede sommervarme er endelig kommet til Danmark. Og det kunne tirsdag mærkes i Karrebæksminde, hvor folk valfartede til stranden.

Høj sol og mere end 25 graders varme er strandvejr. Sådan var der rigtig mange, der tænkte tirsdag, og derfor var stranden i Karrebæksminde fyldt godt op.

- Vi bader, vi hygger, og vi spiser is, lød det fra en glad pige, Steffanie Andersen, fra Næstved.

Efter en sløj periode med masser af regn og rusk indbød den danske sommer endelig til bermudahorts og bikini. Badevandet er dog stadig ikke for de kuldskære. Faktisk har denne sommer budt på de laveste badevandstemperaturer i de 16 år, TV 2 Vejret har målt dem. Tirsdag sneg vandtemperaturen sig op på knap 20 grader, og det var tilsyneladende nok for en del, der benyttede lejligheden til dukkert. Det gav arbejde til livredderne, der ellers har haft en noget begivenhedsfattig sommer.

- Den har været jævnt kedelig. Det er nok det mest positive, man kan sige. Så det er dejligt, der endelig kommer noget sommervejr. Det er helt fantastisk, jublede Jan Simonsen fra livreddertårnet.

Ifølge Susanne Detlevsen fra turistkontoret i Karrebæksminde var tirsdag den suverænt bedste turistdag i byen hidtil i år. Hun og feriegæsterne kan glæde sig over, at det varme og tørre sommervejr fortsætter frem til fredag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App