Rødhåret flugtfange stadig på fri fod: Stak af under sin mors begravelse

Den 34-årige Anders Hansen stak lørdag formiddag af fra politiet. Han var på ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin mors begravelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Meget tyder på, der var tale om en planlagt flugt, da den 34-årige Anders Hansen lørdag formiddag flygtede fra sit fængselsophold på en kirkegård i Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anders Hansen var på ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin mors begravelse, da han pludselig stak af og flygtede i en ventende bil, der var udstyret med stjålne nummerplader.

Lørdag eftermiddag kunne politiet ikke sige, om flugten var planlagt.

Men meget tyder på det, sagde vagtchef Ehm Christensen til TV ØST.

Stadig efterlyst

Anders Hansen blev sidst set ved sin flugt klokken 10.25 på Østre Kirkegård i Næstved.

Søndag morgen er Anders Hansen stadig på fri fod, oplyser vagtchefen til TV ØST. Derfor vil de gerne høre fra eventuelle vidner, som kan hjælpe med et finde frem til flugtfangen. 

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser flugtfangen Anders Hansen, der lørdag stak af under en ledsaget udgang.
Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser flugtfangen Anders Hansen, der lørdag stak af under en ledsaget udgang.
Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Ved flugten kørte Anders Hansen fra stedet i en grå personbil af mærket Ford. Bilen var forsynet med stjålne nummerplader med nummeret BK21046.

Signalement

Anders Hansen beskrives således:

  • Mand
  • 34 år gammel
  • 183 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Har rødt hår og røde skægstubbe
  • Har blågrønne øjne
  • Håret er klippet kort i siderne og med en lille hestehale i nakken

Kontakt politiet

Politiet opfordrer alle, der har oplysninger om, hvor Anders Hansen opholder sig, eller andre oplysninger som kan føre til Anders Hansen, til at ringe på telefon 1-1-4.

Politiet vurderer ikke, at Anders Hansen er farlig.