Rockere holder hånden over Bandidosboss

De er selv blevet idømt flere års fængsel, men de dømte Bandidosmedlemmer holder hånden over deres boss i en større narkosag i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Man sladrer ikke om sin boss, når man er medlem af Bandidos eller gerne vil være det. Og det kodeks har vidnerne i en retssag mod en 37-årig tidligere rockerpræsident tilsyneladende tænkt sig at overholde.

Sjællandske skriver, at den tidligere præsident for Bandidos i Brandelev øst for Næstved mandag var i retten. Han er tiltalt for at være bagmand i en større sag om 2,5 kilo amfetamin, og selv om flere Bandidosrockere er idømt flere års fængsel i sagen, holder de altså hånden over deres leder.

Rejste sig og ville gå

Et af vidnerne nægtede mandag at svare på anklagerens spørgsmål i retten, og da der blev afspillet en telefonsamtale mellem ham og rockerbossen, var han ifølge Sjællandske på vej til at forlade retssalen.

- Jeg vil ikke høre på det der. Jeg vil ikke mindes alt det lort. Så må du hellere hænge mig, sagde han og rejste sig, men blev stoppet af nogle betjente, før han nåede ud.

Stak fingrene i ørerne

Herefter satte vedkommende sig ned og stak fingrene i ørerne.

Generelt var vidnerne mandag ikke særlig meddelsomme. Enten kunen de ikke huske noget, eller også havde de ingen kommentarer til noget, der kunne indikere, at rockerleden skulle være impliceret i narkosagen.

Vil gå så langt som muligt

Ifølge avisen kaldes den tidligere præsident for Farmand eller Monsieur og har tilsyneladende en meget høj stjerne hos dem, der gerne vil optages som gyldige medlemmer af Bandidos.

Et af vidnerne erklærede da også, at han ville gå så langt som muligt for chefen, da anklageren spurgte ham til det.

Sjællandske skriver, at sagen har yderligere 2 retsdage, og at der formentligt falder dom i næste uge. Rockerchefen nægter sig skyldig i at være bagmand i sagen.

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere