¨

Rockerdrab i Næstved

Foto: TV ØST

OPDATERET: Natten til mandag har der været flere skudepisoder i Næstved. En person er natten til mandag blevet fundet skudt.

En person med rocker-relationer er natten til mandag blevet fundet dræbt i Næstved.

Det oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Ifølge politiet er der efter alt at dømme tale om et drab, der har direkte forbindelse til den aktuelle bandekonflikt på Sjælland.

Offer er ung mand

Vicepolitiinspektøren ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse flere detaljer om sagen - deriblandt ikke, detaljer om den dræbte.

- Der er lige nu en undersøgelse igang af gerningsstederne, så kan kan ikke sige så meget mere lige nu, siger Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST.

Ifølge DR Nyheder er der dog tale om en yngre mand med tilknytning til den lokale udbrydergruppe af Bandidos, Westside Nation, der er blevet dræbt.

Skud faldt hurtigt

Den dræbte blev fundet i en ejendom på Morsøvej - kun kort tid efter en anden skudepisode i byen.

Den første episode fandt sted kort efter midnat, hvor der blev skudt gennem et vindue til en lejlighed på vejen Kornbakken i byen.

Her fortæller et øjenvidne til TV2 ØST, at der blev skudt 4-5 gange i meget hurtig rækkefølge.

- Jeg stod og børstede tænder, da skudene faldt. Der blev skudt hurtigt - så hurtigt at jeg ikke kunne nå at tælle alle skudene. Og det hele var overstået på 3-4 sekunder, fortæller vidnet. Han hørte ikke biler køre fra stedet.


TV2 ØST følger naturligvis situationen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App