Rocker indrømmer knivstikkeri: Nu er han idømt flere års fængsel

Et knivstikkeri anden juledag i Næstved, hvor offeret var i livsfare på grund af blodmangel, udløser fængsel til en rocker fra grupperingen Satudarah.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 29-årig Satudarah-rocker er blevet idømt to år og tre måneders fængsel for anden juledag sidste år at have stukket en mand i maven foran Tower Pub i Jernbanegade i Næstved.

Det afgjorde Østre Landsret tirsdag, som dermed nåede frem til præcis samme resultat som Retten i Næstved, der behandlede sagen i marts tidligere i år.

Det skriver Sjællandske

Ved tirsdagens retsmøde valgte den 29-årige at erkende et knivstikkeri, som han ellers havde nægtet i byretten.

Rockeren blev i marts dømt for fem af sagens seks forhold, og blev dermed kendt skyldig i at have stukket en 25-årig mand fra Møn, der mistede hele 2,5 liter blod, hvilket svarer til cirka halvdelen af det blod, et menneske har i kroppen. Han blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalet, hvor han blev hasteopereret.

Slagsmål udløste knivstikkeri

Forinden knivstikkeriet var det 25-årige offer blevet smidt ud af Tower Pub, fordi han havde opført sig yderst aggressivt. En dørmand blev tildelt flere slag af den 25-årige mand. 

Der er ingen vidner til selve knivstikkeriet, så derfor har politiet brugt overvågningsbilleder i efterforskningen. Her kan man blandt andet se, at han har en skinnende, længere genstand i hånden, som han fører mod offerets mave.

Satudarah-rockeren er tidligere straffet for vold, vidnetrusler og adskillige overtrædelser af våbenloven.

Han havde dengang på forhånd nægtet sig skyldig, men ankede ikke skyldsmålet. Til gengæld ankede han på stedet længden af straffen.