Retten sender mand i fængsel for at chikanere 23-årig kvinde

Retten i Næstved har besluttet at fængsle en 50-årig mand for systematisk at forfølge en kvinde. Blandt andet skal han have misbrugt sin stilling som kommunalt ansat til at snage i kvindens oplysninger, skriver Sjællandske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 23-årig kvinde åndede lettet op, da Retten i Næstved idømte en 50-årig tre måneders ubetinget fængsel. Gennem 11 år har han chikaneret kvinden - altså siden hun var 12 år gammel, og selv om han nu skal i fængsel, regner hun ikke med, at han stopper, siger kvinden til Sjællandske.

- Det stopper nok aldrig, men hvis han skal i fængsel, ved jeg da, hvor han er. Jeg tror ikke, han nogensinde stopper. han har jo været i gang, siden jeg var en lille pige, siger den 23-årige kvinde.

Manden blev blandt andet dømt for at snage i hendes personfølsomme oplysninger, da han var leder på beskæftigelsescenteret Susågården, hvor han blev fyret i 2013 af samme grund. Derudover skrev han et brev til Næstved Kommune, om at kvinden begik socialt bedrageri, men kommunen fandt ikke noget belæg for påstanden. Til gengæld fandt politiet ud af, at det var manden, der stod bag brevet, og det var med til at fælde ham.

Manden har nægtet sig skyldig i anklagerne og har også valgt at anke dommen.