Retssagen begynder i dag: 40-årig mand tiltalt for drabsforsøg på ekskone

Retssagen mod en 40-årig mand fra Næstved begynder i dag, tirsdag. Han er tiltalt for forsøg på manddrab efter et groft overfald på sin ekskone.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et overfald, der begyndte med adskillige knytnæveslag i ansigtet og kvælertag, og som endte med, at manden trampede den bevidstløse kvinde i ansigtet, mens hun lå på jorden, skal i dag behandles i retten.

Det skriver Sjællandske.

Spørgsmålet er, om det var forsøg på manddrab, da en 40-årig mand fra Næstved overfaldt sin 37-årige ekskone. Det mener anklagemyndigheden.

- Grovheden og varigheden af overfaldet er med til, at vi samlet vurderer, der er tale om et drabsforsøg, siger sagens anklager, Anne Marie Fink fra anklagemyndigheden hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Sjællandske.

Vidner greb ind

Overfaldet skete på parkeringspladsen ved Superbrugsen i Fuglebjerg den 3. april i år. 

Den 37-årige kvinde sad i sin bil, da hendes 40-årige eksmand overfaldt hende. I samme bil sad parrets seksårige datter, som overværede overfaldet. 

Flere vidner greb ind under overfaldet. 

Der skulle fire mænd og to kvinder til at holde den 40-årige tilbage. Det lykkedes vidnerne at hive manden tilbage, men han holdt så godt fast i kvinden, at hun blev hevet med ud af bilen, skrev Sjællandske efter grundlovsforhøret.

Retssagen begynder i dag, tirsdag, ved Retten i Næstved. Der ventes at falde dom fredag. 

Den 40-årige sidder varetægtsfængslet i arresten i Næstved. Han nægter sig skyldig i sagen.