¨

Retssag mod unge rockere begynder

Den 4. oktober om natten blev der sendt skud mod et hus på Kildemarksvej i Næstved. Nu begynder retssagen mod to unge mænd, der bl.a. er tiltalt for den skudepisode og to andre.

Mandag begynder retssagen mod to 18-årige mænd, der er tiltalt for at have medvirket ved tre skudepisoder i Næstved i efteråret.

To unge mænd med tilknytning til Bandidos skal mandag på anklagebænken i Retten i Næstved.

De er bl.a. tiltalt for forsøg på manddrab og for at have medvirket ved tre ud af fem skudepisoder i Næstved i efteråret sidste år. Det skriver Sjællandske.

Skudepisoderne hang sammen med en rockerkonflikt mellem Satudarah og Bandidos, og ved første skudepisode d. 23. september, blev en 30-årig mand med tilknytning til Satudarah ramt af fire skud.

Læs også Beboere tæt på gerningsstedet: Vi hørte flere skud

Det unge makkerpar er desuden tiltalt for at have udsat andres liv eller førlighed for fare i forbindelse med to skudepisoder på Kildemarksvej i Næstved d. 4. og 13. oktober.

Her blev der skudt mod huse, hvor der bor en tyrkisk familie, hvor flere har forbindelse til Satudarah. Ved den ene episode blev der skudt ind gennem ruden på en 9-årig piges værelse.

Politiet har fundet mindst tre forskellige våben hos de to tiltalte - bl.a. en pistol.

Der ventes dom i sagen 7. juli.

 

 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App