Retssag: Mænd tiltalt for voldsorgie

Tre mænd skal i retten tiltalt for et rent voldsorgie, hvor de angiveligt stak en mand med kniv, klippede lillefingeren af ham og nær havde slået ham ihjel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ualmindeligt grusom sag om drabsforsøg og vold begynder i næste uge i Retten i Næstved. Her er tre mænd tiltalt for drabsforsøg mod en 44-årig mand fra Næstved. Det skriver Sjællandske.

De tre opsøgte den 44-årige i hans lejlighed på Skovburren, hvor de ifølge anklagerne sprøjtede tåregas i ansigtet på ham, tæskede ham med køller og knojern, satte tape om hals og mund for derefter at stikke ham med kniv flere steder på kroppen. Derudover klippede de en lillefinger af manden og hældte en ukendt væske i halsen på ham.

Larm fik naboer til at reagere

Naboer havde hørt larm fra lejligheden og tilkaldt politiet, og først da betjente dukkede op på adressen, sluttede voldsorgiet, hvilket formentligt har været med til at redde manden.

De tre nu tiltalte mænd, som er henholdsvis 27, 49 og 50 år, blev fundet på adressen sammen med offeret og er nu altså tiltalt for drabsforsøg. Det er indtil videre ukendt for offentligheden, hvad motivet for overfaldet var, men de fire mænd kendte hinanden i forvejen.