¨

Rekordoptag på University College Sjælland

Foto: TV ØST

I dag er det største antal studerende nogensinde optaget på University College Sjælland. Det er en stigning på 3,4 procent i forhold til i 2011, skriver University College Sjælland i en pressemeddelelse.

I dag får 2289 unge besked om, at de kan starte på deres nye studie på University College Sjælland efter sommerferien. Det er en stigning på 3,4 procent i forhold til i 2011, hvor 2214 studerende blev optaget på uddannelsescenteret. Det skriver University College Sjælland i en pressemeddelelse.

- Vi har sat rekord i antallet af optagne hvert år de seneste tre år, derfor er det glædeligt og overraskende, at vi oplever en mindre stigning i antallet af optagne studerende. Når så mange studerende vælger vores uddannelser, bidrager vi til at højne uddannelsesniveauet i Region Sjælland og sende rigtig mange kvalificerede unge ud på regionens sygehuse, skoler samt andre offentlige og private institutioner og virksomheder, siger rektor på University College Sjælland Ulla Koch i pressemeddelelsen.

Stadig frie pladser
Det er ikke alle uddannelser, der er fyldt op med studerende. På læreruddannelsen og pædagoguddannelsen i Nykøbing F. og i Vordingborg er der stadig ledige pladser, som kan søges.

På de fleste uddannelser kan der også ske ændringer frem til studiestart i september. Det kan gøre, at der bliver frigjort nye studiepladser, som også kan søges.

- Vi synes, at det er vigtigt, at vores studiepladser kommer i spil. Ansøgere skal ikke fortvivle, hvis de ikke er kommet ind på en uddannelse nu. Vi har ledige pladser på nogle uddannelser, og vi ved af erfaring, at selv på de fuldtegnede uddannelser kan der ske ændringer, og ledige pladser kan vise sig, fortæller Ulla Koch i pressemeddelelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App