Rekord mange pakker deles ud

Dagen før dagen er lig med store pakkedag. De sidste pakker skal deles ud, så de kan nå at komme under træet inden juleaften i morgen. Vi var med, da posten skulle deles ud i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

400.000 pakker. Så mange skulle deles ud landet rundt alene i dag den 23. december. Medarbejderne hos Post Danmark havde derfor travlt. En af dem var Jan Grathwohl fra Næstved.

- Det er sjovere end på en almindelig hverdag. Folk bliver så glade, når de får de julegaver, de står og mangler, siger postmedarbejder Jan Grathwohl.

Han startede meget tidligt i morges for at pakke postbilen, og i dagens anledning havde han da også taget en nissehue på.

- Jeg tænkte, at det var oplagt. Det sætter lidt kolorit på dagen, og folk synes, at det er sjovt, siger postmedarbejder Jan Grathwohl fra Næstved.

Ifølge Post Danmark er der i løbet af december måned sendt ca. 8,3 millioner pakker ud, der er købt på nettet. Det er det højeste antal nogensinde. 

Nåede man ikke at få sin pakke, er der mulighed for det igen fra den 28. december. Medarbejderne hos Post Danmark er nemlig gået på juleferie.