Regnvejr giver firma millionregning

Julens heftige regnvejr har givet oversvømmelser hos entreprenørfirmaet Børge Jakobsen & Søn i Næstved, og skaderne ser ud til at løbe op i et millionbeløb.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kommer formentligt til at løbe op i en million kroner hos entreprenørfirmaet Børge Jakobsen & Søn, at det i løbet af den seneste uge har regnet voldsomt. Det skriver Sjællandske.

Firmaet ligger tæt på Ellebækken i Næstved, og den kunne ikke klaret de store mængder regn, hvilket betød, at vandet i stedet havnede i firmaets lokaler. Omkring 500 kvadratmeter er oversvømmede, og i kælderen har vandstanden været oppe over halvanden meter.

Peter Jakobsen, der er direktør i firmaet, fortæller til avisen, at han fik besked om oversvømmelsen 2. juledag, da han og hustruen var til julefrokost på Fyn, og en nabo ringede og mente, at noget var galt. Siden trak han i arbejdstøjet, og det kommer til at tage nogen tid endnu, før alt er tilbage ved normalen.

- Nu har jeg kaldt fem-seks ekstra mand ind, som kommer til at gå resten af ugen og rydde op. Mange ting er ødelagt , og der er skader for mellem en halv og en hel million kroner. Kunderne kommer ikke til at mærke det, når vi starter op igen efter nytår, men det gør vi selv, og vi er nok først tilbage til normal igen omkring den 1. februar, siger Peter Jakobsen til Sjællandske.