¨

Regnfuld premieredag for livreddere

Foto: TV ØST

Livreddere åbnede i dag tårnene på landets strande, men for de to reddere på Enø Strand nær Karrebæksminde blev det en våd dag.

Det er TrygFondens Kystlivredning, der igen sørger for livreddere – i år på 34 strande. Og seks af strandene ligger i Region Sjælland: Marielyst Strand, Feddet Strand ved Faxe, Rørvig Strand, Gudmindrup Strand, Høve Strand og så Enø Strand ved Karrebæksminde, hvor de to livreddere fik sig en våd premieredag på badesæsonen:

- Vi har glædet os hele vinteren til at komme i gang. Men der er ikke meget at se på stranden, for der er ingen gæster. Det blæser kraftigt, lyder forklaringen fra Jens Salling.

- Når der ikke er sol, så er det en af de mindre sjove dage, for der er ikke så mange gæster, supplerer Simon Brucz.

Enkelte badegæster lod sig dog ikke afskrække af regn og blæst. De hoppede i vandet alligevel.

- Selv under de mest håbløse forhold, så kommer der nogle og bader, så man skal altid være opmærksom som livredder. Vi går gerne ned og taler med gæsterne inden. Og så beder vi dem bade inden for de opsatte flag, så vi har opmærksomhed på dem, siger Jens Salling.

Der vil være livreddere på de udvalgte strande fra klokken 11.00 til 19.00 hver dag, og det vil der være helt indtil uge 33.

02:19 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App