Regionens forlystelsesparker boomer i besøg

Forlystelsesparker i Danmark har fremgang i besøgstallene. Det gælder også hos Sommerland Sjælland, Knuthenborg og Bonbon-Land.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

-  Vi har klart flere besøgende i år på nuværende tidspunkt i forhold til sidste år. Det er vi superglade for.

Sådan lyder beskeden fra Bonbon-Lands salgs- og marketingchef Mette Rasmussen.

Glad kan de da også være i forlystelsesparken uden for Næstved. Efter 7 års underskud kan de af forskellige veje se frem til flere kunder i butikken.

Ikke kun Bonbon

Det gælder Bonbon-Land, men også Sommerland Sjælland og Knuthenborg har gode udsigter.

Besøgstallene for dags dato i Knuthenborg Safaripark er godt 5.000 højere end sidste år. Deri vurderer virksomheden, at man kan lægge 9.000 oveni, da pinsen ikke er ovre endnu, som den var sidste år.

- Det ser rigtig godt ud, og vi høster nu frugterne af de massive investeringer, der har været i at udvikle parkens tilbud til gæsterne, siger ejer Christoffer Knuth om tallene.

Samme gode historie kommer fra Sommerland Sjælland.

- Lige pt. Går det rigtig godt. Vi ligger pænt med gæster, og er over med 5 % i forhold til et gennemsnitsår, lyder det fra Kåre Dyvekær fra Sommerland Sjælland.

Tak til vejret

Ifølge Mette Rasmussen er der flere grunde til fremgangen. Den første er at flere gæster har sæsonkort i stedet for at købe billetter som tidligere år. Desuden spiller vejret også en stor rolle.

- Lige præcis i forhold til sidste år, der har vi nøjagtigt de samme antal åbningsdage og helligdage på nuværende tidspunkt. Der kan man måle meget mere op. Men man kan se at vi har markant flere solskinstimer i år i forhold til sidste år. Det er i hvert fald en af grundene. Det er rigtig meget vejret, der styrer det. Men de har lovet godt vejr, så vi er fortrøstningsfulde.

[video:videonode:224329]