¨

Politiet søger vidner til hjemmerøveri

Foto: TV ØST

Politiet efterlyser vidner i forbindelse med et hjemmerøveri onsdag aften i Næstved, hvor en 52-årig kvinde blev pacificeret med væske sprøjtet i ansigtet.

En 52-årig kvinde fik aldeles ubehageligt besøg onsdag aften i sit hjem på Fensmarksvej i Næstved. Klokken 20.39 modtog politiet en anmeldelse om, at kvinden havde været udsat for røveri, mens hun var alene hjemme i familiens villa.

To gerningsmand havde henvendt sig ved den 52-åriges hoveddør, hvor de pacificerede kvinden ved at sprøjte væske i ansigtet på hende, da hun åbnede hoveddøren, oplyser politiet. Derefter trængte de to mænd ind i villaen, der blev gennemrodet. Det er endnu uvist, hvorvidt der blev stjålet noget under røveriet, ligesom det er uklart, hvilken type væske, gerningsmændene sprøjtede i hendes ansigt.

Gerningsmændene forlod herefter stedet – måske kørende i en sort eller mørk bil.

Sparsomt signalement

Et familiemedlem, der efter røveriet kom til stedet, alarmerede politiet.

Der er et sparsomt signalement af de to gerningsmænd, som begge beskrives som yngre mænd, der var maskeret med tørklæder for ansigterne. De talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet er meget interesseret i henvendelser fra personer, der i tiden fra klokken 19.30 til klokken 20.40 har været i området ved Fensmarkvej i Næstved, og som har bemærket de to personer eller en mørk eller sort personbil.

Oplysninger i sagen bedes givet til Sydsjællands og Lolland Falsters Politi på telefon 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App