Politiet søger efter formodet hestetyv

Politiet leder efter en mand i en hvid kassevogn med en rød hestetrailer. Føreren af bilen forsøgte nemlig tidligere på dagen at stjæle en hest.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et udråb fra den kvindlige ejer af en gård i på Lundebakkevej i Toksværd var efter alt at dømme det, der mandag først på eftermiddagen forhindrede et tyveri af en hest.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Ejeren af en gård så en fremmed bil køre ned af grusvejen, og så kort efter føreren af bilen komme trækkende med en af sine heste. Da han bliver råbt an, så slipper han dog hesten og stikker af, siger vagtchef Henrik Karlsen.

Episoden har fået politiet til på Twitter at bede borgerne holde øje med en hvid kassevogn med en rød hestetrailer bag.

- Der er ikke nogen åbenlys grund til, at manden skulle gå efter hesten. Der er ingen økonomiske udeståender eller andet i hestens ejerforhold – så meget tyder på, at han blot ville stjæle hesten, siger Henrik Karlsen til TV ØST.

SENESTE NYT I SAGEN:  Forsøg på hestetyveri: Mistanken samler sig om polsk kassevogn

 

OBS OBS OBS!

Mange brugere herinde har delt artiklerne om det formodede forsøg på hestetyveri på Facebook. Desværre har nogen ved en fejl valgt et andet billede på linket, end det, der hører til historien. Det har fået mange til at konkludere, at det er manden på (det forkerte) billede, der kan stå bag hestetyveriet – og det er en fejl. Manden på billedet KAN PÅ INGEN MÅDE forbindes til episoden i Toksværd. Vi beklager meget fejltagelsen.