Politiet ransagede rockere efter våbentip: Fandt køller, økser og knive

Det var et tip om, at Bandidos-rockere i Næstved havde våben, der førte til, at politiet søndag ransagede deres klubhus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag aften gennemførte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en større aktion med rockerklubben Bandidos’ klubhus på Ringstedgade i Næstved.

- Det var vi, fordi vi havde fået et tip om, at der var et våben i klubhuset. I og med vi har erfaringer med rockermiljøet og i særdeleshed også Bandidos fra tidligere, så reagerer vi selvfølgelig på det, når vi får sådan et tip, siger politiinspektør Kim Kliver til TV ØST. 

Seks personer anholdt

Men skydevåben fandt politiet ingen af. I stedet fandt de tre trækøller, to økser og to knive på adressen. Seks personer blev anholdt og taget med på politistationen i Næstved til afhøring.

- Det var personer, der var til stede derude, og det skete som et led i den politiforretning, vi lavede.

De blev alle løsladt igen natten til mandag, men er fortsat alle sigtet for overtrædelse af våbenloven.

De seks mænd er i alderen 18 til 41 år. 

Tidligere rockerkonflikter

Næstved har tidligere været centrum for en konflikt mellem Satudarah og Bandidos. I efteråret 2016 blev der flere gange skudt på åben gade i byen.

I 2013 var der også en rockerkonflikt i byen, efter medlemmer af klubben Westside Nation i et brev beskyldte den danske ledelse af Bandidos for at være korrupt og svag.

Uroen fik i en periode politiet til at lukke for adgangen til en bygning på Præstøvej 6B i Næstved, hvor Westside Nation holdt til.