¨

Politiet opgiver at finde sexkrænker

Foto: TV ØST

Forældrene til en nu seks-årig pige må indstille sig på, at politiet ikke vil gøre mere for at finde den person, der efter alt at dømme i løbet af 2009 har krænket pigen ved at overgramse hende på et toilet i en børnehave i Næstved.

Det står ifølge Sjællandske klart, efter at anklagemyndigheden har tygget på sagens afgørelse ved retten i Næstved. Her blev en 33-årig tidligere børnehave-medhjælper frifundet for anklager om blufærdighedskrænkelse af pigen, som bor med sine forældre og to søskende i et villakvarter i Fuglebjerg.

Det specielle ved sagen er ifølge anklager Rashid F. Elkott fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der reelt kun var et bevis for retten at tage stilling til. Det var videoafhøringen af pigen, hvori hun udførligt fortalte, hvordan en mand havde befamlet hende mellem benene med sine fingre, mens hun var på toilettet.

- Jeg har vurderet, at der ikke er grundlag for at anke sagen. De beviser, der har været, har byretten taget stilling til, og med rettens begrundelse for frifindelsen har jeg svært ved at forestille mig, at landsretten vil nå til et andet resultat, siger Rashid F. Elkott til Sjællandske.

Der skal nye beviser til, før politiet af egen drift tager sagen op igen. Det efterlader forældrene til pigen i en frustreret situation.

 - Jeg har gået og tudet lidt for mig selv. Jeg tænker, at der er en mand på fri fod. Hvem går det ud over næste gang, siger pigens mor, Gitte Sørensen, til Sjællandske.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App