¨

Politiet indkalder til stormøde om stoffer i Næstveds natteliv

Arkivfoto. Foto: Kasper Larsen - TV ØST

Politiet, uddannelsesinstitutioner og diskoteker inviterer til forældremøde om narko i Næstved.

Det flyder med stoffer i Næstved. Eller gør det? Der går mange fortællinger om Næstveds natteliv og unges trang til at eksperimentere med ulovlige stoffer, men hvad er korrekt og hvad er forkert?

Det vil Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu forsøge at kaste lys over ved et stort forældremøde, hvor alle forældre til unge i alderen 16 til 25 år er inviteret.

Mødet afholdes i samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner, diskoteker og Næstved Kommune. Her vil politiet blandt andet fremlægge deres syn på, hvordan det står til med de unges festkultur.

Hos politiet får vi ikke nær så mange anmeldelser om salg af stoffer, som vi tidligere har fået

Jens Bruus, leder af lokalpolitiet i Næstved

- Vi vil altid gerne i dialog med de personer, der spiller en aktiv rolle i de unges liv, og her er forældrene selvsagt vigtige. Jeg vil derfor opfordre så mange forældre som muligt til at komme og give deres input til, hvordan vi i fællesskab får skabt de bedst mulige rammer om de unges natteliv, udtaler Jens Bruus, der er leder af lokalpolitiet i Næstved, i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet har Næstved generelt et trygt natteliv, hvor meget fungerer, som det skal.

- Hos politiet får vi ikke nær så mange anmeldelser om salg af stoffer, som vi tidligere har fået. Så det går den rigtige vej, siger Jens Bruus. 

Vil begrænse unges brug af narko

Mødet er et initiativ under samarbejdet Næverzone - Nul narko i Næstved, der går ud på at begrænse de unges brug, køb og salg af narko.

Aftenens program vil desuden byde på en blanding af oplæg og workshops.

De fremmødte kan blandet andet høre, hvordan SSP-konsulenterne i Næstved arbejder, hvad personalet på diskotekerne gør for at støtte de unge og få en dialog med politiet om, hvordan vi i fællesskab bedst kan sætte ind for at skabe trygge rammer i nattelivet.

Forældremødet finder sted onsdag den 30. oktober fra klokke 19.00 til 21.30 på Næstved Gymnasium og HF, Nygårdsvej 43, 4700 Næstved. Tilmelding skal ske pr. mail til politiet på svi014@politi.dk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App