Politiet har nu fundet en tidligere efterlyst mand fra Næstved

En udviklingshæmmet mand fra Næstved, der tidligere var efterlyst, er nu fundet i god behold af politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Manden er fundet igen
Clock19. jun 2021, kl. 15:53
Politiet har nu fundet manden i god behold. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Derfor er hans navn og billede fjernet fra artiklen. Han er blevet fundet i god behold i Nordsjælland, siger vagtchef Søren Østervig, som lader forstå, at politiet ikke kan oplyse yderligere af hensyn til privatlivets fred. - Og vi vil meget gerne sige tak til alle, som har kigget efter ham.

På andet døgn efterlyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en mand fra Næstved. Han er 175 centimeter høj, har med politiets ord en "kraftig mave" og en udpræget interesse for offentlige transportmidler.

Manden er udviklingshæmmet og kan ifølge politiet klare sig selv – men efter at han torsdag ikke vendte hjem til den institution, han bor på i Næstved, blev man nervøs for ham.

Lørdag morgen har man stadig intet hørt til manden eller modtaget oplysninger, som har ført politiet på sporet af ham, oplyser vagtchef Henrik Karlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Han er tidligere ofte gået fra stedet og kommet tilbage samme dag. Han er ofte gået til Næstved Storcenter og til området omkring banegården, forklarer vagtchefen om de steder, hvor man har søgt efter savnede uden held.

Har måske taget toget

Fredag gik politiet ud med en efterlysning af manden, og oplyste i den forbindelse, at savnede har en særlig interesse for offentlige transportmidler – og at han derfor kan have taget enten bus eller tog til andre steder på Sjælland.

quote Han har en glæde ved offentlig transport. Derfor er det lige før, han kan være rejst til det meste af Sjælland

Henrik Karlsen, vagtchef fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Han har en glæde ved offentlig transport. Derfor er det lige før, han kan være rejst til det meste af Sjælland, forklarede vagtchefen i forbindelse med efterlysningen.

Politiet opfordrer borgere, der skulle have truffet manden, til at ringe på telefon 1-1-4.

play
NakskovFoto

Voldsom markbrand: - Det kunne være gået grueligt galt

play
Dorte Christensen Bahne

Efter voldsomt skybrud: Det bliver dyrt at klimasikre

play
Western ridning Nicoline Andersen Lau

Til DM på hesteryg og med cowboy hat