¨

Politiet har fat i mand der sparkede hund

Foto: TV ØST

En 46-årig mand har fået en bøde for 10. marts at sparke hunden Molly i maven i Næstved. Han nægter dog at have ramt, men erkender at have sparket ud efter den.

Politiet mener at have fundet frem til den mand, der 10. marts skal have sparket ud efter hunden Molly, som stod bundet ved SuperBest i Østergade i Næstved. Det skriver Sjællandske.

Den 46-årige har fået en bøde på nogle tusinde kroner for forseelsen, men han nægter at have ramt hunden, selv om han erkender, at han sparkede ud efter den. Politiet er dog sikre i deres sag.

- Vi har to vidner, der siger, at han ramte den hårdt, så vi er ret sikre på, at han har gjort det, siger politiassistent Ole Thye Hansen.

Molly er otte år og en blanding af en rottweiler og en schæfer. I forbindelse med at sagen kom frem, blev det sagt, at hunden efterfølgende blev opereret og fik fjernet sin livmoder. Det resulterede i en dyrlægeregning på 15.000 kroner. Det er rigtigt, at hunden blev opereret efter sparket, men livmoderen var betændt og blev ikke fjernet på grund af overfaldet.

Manden har forklaret, at han sparkede ud efter hunden, fordi den gøede. Han nægter at betale bøden, og sagen kan derfor ende i retten.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App