¨

Politiet har anholdt eftersøgt mand for banderelateret skyderi i januar

Skyderi på Mosevej i Næstved i januar. Arkivfoto. Foto: René Lind - Lind Foto

En person blev onsdag aften anholdt i sagen om en skudepisode i Næstved i januar. Han skal i grundlovsforhør torsdag.

Tilbage i januar blev en person skudt i benet en eftermiddag på Mosevej i Næstved. Det lykkedes dengang politiet at anholde en 29-årig mand med tilknytning til rocker-/bandemiljøet. Nu er endnu en mand anholdt i sagen. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi pågreb i aftes den anden mand, som har været eftersøgt længe, siger politikommissær Ove Groth.

- Vi har brugt lang tid på at finde ham, men nu er det altså lykkedes.

Den senest anholdte kommer i grundlovsforhør torsdag. Her vil anklageren begære dørene lukket, oplyser politiet. Og sagen ser ud til at være tættere på opklaring. 

Læs også Beboere efter skudepisode: Det burde ikke ske her

- Ved pågribelsen i aftes af den formodede 2. gerningsmand mener vi at have anholdt de aktører, der var på banen den pågældende eftermiddag, fortæller politikommissær Ove Groth. Han er meget tilfreds med onsdagens anholdelse, fordi den nu anholdte har været forsvundet og efterlyst både nationalt og internationalt siden skudepisoden.

Ved skudepisoden den 7. januar blev en 22-årig mand ramt af skud i venstre knæ og højre læg. Skudepisoden fandt sted på Mosevej i Næstved, og den ramte 22-årige skulle efter sigende være flygtet om bag en boligblok og være faldet om på Digevej, hvor han fik lægehjælp.

Den 29-årige mand med rockerrelationer sigtet i en sag om skud mod en 22-årig er varetægtsfængslet frem til 5. september, skriver Ekstra Bladet.

Opdatering

  • 30. mar 2020 kl. 15:47 Artiklen er opdateret med, at manden er varetægtsfængslet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App