Politiet frafalder sigtelse mod veninde i drabssag

En 24-årig kvinde er ikke længere sigtet for medvirken til det drab, der fandt sted ved Reiling Glasrecycling i Fensmark i december sidste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har valgt at frafalde sigtelsen mod den 24-årige kvinde, der sammen med sin 26-årige veninde sidste år blev sigtet i en drabssag. Det skriver Sjællandske.

2. december sidste år tog den 24-årige ud på Reiling Glasrecycling i Fensmark om aftenen sammen med sin veninde, der ville tale med Benjamin Srawik, som arbejdede der. Han havde netop gjort det forbi med den 24-åriges veninde, og hun ville have en forklaring på bruddet.

Så Benjamin løbe

På tragisk vis endte mødet med, at ekskæresten stak 26-årige Benjamin Stawik, så han døde. Hun meldte efterfølgende sig selv, og efter en nat i detentionen på politigården i Næstved blev både hun og den 24-årige veninde sigtet i sagen.

Den 24-årige havde imidlertid slet ikke set, hvad der var sket. Hun havde på et tidspunkt været ovre ved det tidligere par, men da var der ikke tegn på, at noget så frygteligt skulle ske, og da de tog derfra, så hun Benjamin Stawik vende sig om og løbe, så hun havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at han skulle dø.

Det hele gik i stå

Nu er sigtelsen mod hende så frafaldet.

- Det er helt utroligt, hvad det betyder for mig. Det har været forfærdeligt at være sigtet, når jeg hele tiden har vidst, at jeg ikke har gjort noget. Det er som om, at livet begyndte for mig igen. Det hele har været gået i stå. Nu behøver jeg kune at tænke på Benjamins far og mor, hans ekskone og hans børn, siger hun til Sjællandske.

Hendes 26-årige veninde sidder fortsat varetægtsfængslet i sagen. Hun har valgt at acceptere varetægtsfængslingen, selv om hun nægter sig skyldig.