Politiet efterlyser mand for misbrug af hævekort

En 83-årig kvinde var udsat for tyveri af kontanter og hævekort i går eftermiddags. Tyveriet førte til misbrug af hævekortet, og nu leder politiet efter vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går eftermiddags blev en ældre 83-årig kvinde udsat for tyveri, da en mand klokken 17.30 henvendte sig på hendes adresse i Sct. Jørgens Park i Næstved. Manden udgav sig for at være læge, og kvinden fattede i første omgang ikke mistanke, da hun samme dag havde været i kontakt med sit lægehus. Den falske læge undersøgte hende kort og forlod herefter adressen. Det fortæller Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det viste sig efterfølgende, at han havde stjålet nogle kontanter og den 83-åriges dankort, som han af flere omgange har hævet kontante beløb på.

Det er lykkedes politiet at få nogle overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand, og de efterlyser derfor vidner, der kan have set ham i går ved Sct. Jørgens Park omkring klokken 17.30, eller har set ham hæve penge fra en hæveautomat på Hjultorvet i Næstved klokken 17.44, fra en hæveautomat klokken kl. 18.35 på Tovet i Køge eller fra en automat i København på Amagerbrogade klokken 00.12 i nat.

Politiet vil også gerne tale med folk, der genkender manden på billederne. Han beskrives som dansk og talte med sjællandsk dialekt. Han er cirka 175 cm høj, kraftig af bygning og var iført mørkt tøj.

Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på 114, hvis du har oplysninger, du mener, politiet kan have gavn af.