Politi søger vidner - bilist kørte frem imod mor og barn i fodgængerfelt

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til en hændelse i Næstved tirsdag eftermiddag, hvor en bil påkørte et barn i en fodgængerovergang.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til en episode tirsdag eftermiddag klokken 14.00 i Næstved, hvor en bilist gassede meget voldsomt op og kørte frem mod en mor og hendes barn, der gik i et fodgængerfelt. 

Barnet blev ramt af bilen - dog uden at komme fysisk til skade.

- Vi betragter det teknisk som et færdselsuheld - men det siger sig selv, at vi meget gerne vil tale om føreren af bilen og høre hans version af forløbet, siger Palle Hansen, der er kommunikationsmedarbejder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Det siger sig selv, at vi meget gerne vil tale om føreren af bilen og høre hans version af forløbet

Palle Hansen, kommunikationsmedarbejder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Onsdag efterlyser politiet da også vidner til episoden.

Hændelsen skete i krydset ved Østre Ringvej og Kildemarksvej i Næstved, hvor en 36-årig kvinde og hendes syvårige søn var ved at krydse Østre Ringvej i fodgængerfeltet.

- Drengen slap med forskrækkelsen. Nu skal vi have afhørt kvinden og drengen nærmere for at se, om det kan bringe os nærmere bilisten, siger Palle Hansen.

Nyere sort bil

Politiet har ikke noget bud på, hvorfor bilisten opførte sig, som han gjorde. De understreger dog, at selv hvis han følte sig provokeret, så er det ikke i orden opføre sig på den måde.

Der er kun et yderst sporadisk signalement i sagen.

Bilen beskrives som en nyere, sort bil og kvinden beskriver føreren af den sorte bil som en mand i 50'erne. På passagersædet sad en kvinde med asiatisk udseende.

Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner. De kan kontaktes på telefon 1-1-4.