¨

Politi anholder formodet brandstifter

Foto: TV ØST

En 41-årig mand er onsdag eftermiddag blevet sigtet efter voldsom gårdbrand i Tappernøje. Hverken mennesker eller dyr kom til skade under branden.

 

Ingen kom til skade, da der onsdag eftermiddag udbrød en voldsom brand på en gård i Tappernøje på Sjælland. Men branden er efter alt at dømme påsat.

- Klokken 15.28 modtager vi anmeldelsen, og ganske kort efter anholder vi en 41-årig mand, som vidner har set løbe fra stedet, fortæller vagtchef Henrik Carlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge den første melding til Næstved Brand og Redning var der fare for dyr i forbindelse med branden, men Henrik Carlsen fortæller, at en flok heste, som befandt sig på gården, slap ud i tide.

- De, der bor på gården, var heller ikke hjemme, så der er ingen tilskadekomne. Men det brænder voldsomt, siger Henrik Carlsen.

Den 41-årige mand skal nu afhøres af politiet. Han er sigtet for forsætlig brandstiftelse. Først på dagen torsdag vil det blive afgjort, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Brandsager rangerer højt på politiets alvorsliste, og medmindre manden kan komme med en god forklaring på sin færden omkring gården, vil han efter alt at dømme blive stillet for en dommer.

Politiet ved endnu ikke, om manden har nogen relation til den gård, som han er mistænkt for at ville brænde af.

- Han har ikke umiddelbart nogen relationer. Han bor ikke i området, fortæller Henrik Carlsen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App