¨

Plantorama køber BonBon-Lands nisser for en halv million

Billedet er fra en af Plantoramas julestuer. Foto: Plantorama

Auktionshuset Lauritz.com satte i sidste uge BonBon-Lands juleudstilling på auktion.

I sidste uge var der auktion i BonBon-Land.

Her var der mulighed for at købe den mekanisk fantasi-udstilling, Fantasy World, som auktionshuset Laurtiz.com forinden vurderede til over en halv million kroner.

Kun nogle enkelte nisser blev der solgt, inden havecenter-kæden Plantorama slog til og købte resten af molevitten til julestuerne i deres 11 havecentre rundt omkring i landet for omkring en halv million kroner.

- Det er jo fantastisk flotte nisser, og i Plantorama gør vi meget ud af julen. Det vil passe fint at have en masse fine nisser til julestuerne i vores forskellige centre, siger Peter Bisgaard Frandsen, der er pressechef i Plantorama.

Indehaver besøger BonBon-Land

I morgen onsdag besøger indehaveren af Plantorama, Peter Vang Christensen, juleudstillingen i BonBon-Land for at få nisserne at se fysisk.

- Vi glæder os meget til at få nisserne ud i havecentrene. Det betyder, at vi kan præsentere noget nyt til næste år i julestuen, siger Peter Bisgaard Frandsen.

Hos Plantorama har man et ønske om at være først med julen. Derfor åbner plantecentrenes julestuer allerede den 14. oktober til næste år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App