Peter Mann Christensen kom ind på drømmestudiet

Der har været et rekordstort optag på regionens uddannelser i år. En af dem der har fået et optagelsesbrev, er Peter Mann Christensen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

4530 personer har fået en plads på en regionens uddannelser. Aldrig før er så mange kommet ind på University College Sjælland, Erhvervsakademi Sjælland eller Syddansk Universitet i Slagelse.

En af dem, der midnat fik besked på, at han var kommet ind, var Peter Mann Christensen.

- Jeg er spændt på at komme til at starte. Nu er det jo lige op over, siger Peter Mann Christensen, der netop er flyttet ind i sin nye lejlighed i Næstved.

Fra 5. september skal han læse en bachelor i offentlig administration på University College Sjælland i Næstved, hvilket var den uddannelse, han drømte om.

- Jeg havde ikke nogen plan b, så hvis ikke det havde lykkedes, så havde jeg ikke skulle starte i skole, så det var min eneste prioritet, siger Peter Mann Christensen.

Peter Mann Christensen har tidligere arbejdet som tjener i 11 år, nu var det dog tid til, at der skulle ske noget nyt. Han startede på VUC i Næstved for to år siden. Her blev student i juni med 11,1 i gennemsnit. Det betyder, at han næsten kunne vælge frit blandt alle uddannelser. Valget faldt dog på administrationsbacheloruddannelsen i Næsted, og det er der en særlig grund til.    

- Jeg kan forhåbentlig komme til at arbejde med kommunikation. Det er det, jeg godt kunne tænke mig. Og så kan jeg komme til at arbejde som projektleder. Min mor har altid været projektleder, så jeg har snakket med hende om, hvad det går ud på, og ja, så synes jeg bare, det lød rigtig spændende, siger Peter Mann Christensen.

Der er stadig ledige pladser på bachelor i offentlig administration, som du kan søge via University College Sjælland.