¨

Patient sparker ambulanceredder i baghovedet

Patienten er nu i politiets varetægt og ventens at blive fremstillet i et grundlovsforhør onsdag. Arkivfoto. Foto: TV ØST

En 24-årig patient fra Næstved sparkede en ambulanceredder i baghovedet. Politiet måtte bruge peberspray for at få patienten til at falde til ro.

Kort før klokken 23.00 fik politiet til en anmodning om assistance fra en ambulance i Næstved, hvor en patientreagerede voldsomt på smerte i forbindelse med behandling.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Patienten havde ifølge politiet først slået sin hånd ind i siden på ambulancen, hvorefter han havde sparket en ambulanceredder i baghovedet.

Da en patrulje ankom til Kvægtorvet i Næstved, hvor ambulancen befandt sig, modsatte patienten sig anholdelsen, så patruljen måtte bruge peberspray for at få ham til at falde til ro.

- Ambulanceredderen er ikke kommet alvorligt til skade. Han slap med nogle knubs, oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST. 

Læs også Paramediciner fra Næstved: Vil I ikke nok passe på mig?

Den 24-årige patient, som selv stammer fra Næstved blev sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste, ambulanceredderen, og for at forhindre politiet i at udføre sit arbejde.

Han er nu i politiets varetægt og ventens at blive fremstillet i et grundlovsforhør onsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App