Opmærksom nabo alarmerede politiet: To anholdt efter indbrud

Natten til onsdag blev to personer anholdt efter et eller flere indbrud i Karrebæksminde. En tredje person slap væk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lys fra lommelygter blinkede ved et fritidshus på Havbakken i Karrebæksminde klokken 03.30 natten til onsdag, og det fik en opmærksom nabo til at alarmere politiet om det mistænkelige syn.

Og der var ganske rigtigt noget, der ikke var, som det skulle være.

Da politiet ankom, stak to personer nemlig af fra stedet, fortæller Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi nåede bare lige at se skyggen af den ene, men den anden, en 22-årig mand fra Præstø, får vi løbet op og anholdt, siger han.

Fandt tyvekoster i stjålen bil

Kort derved finder politiet derefter en bil, der var blevet stjålet i Rønnede og i den sidder en 16-årig pige fra Næstved.

- Hun kunne ikke lige forklare, hvad hun lavede i Karrebæksminde på det tidspunkt af natten. Og i bilen fandt vi både en række tyvekoster og værktøj til indbrud, fortæller Søren Østervig.

Tirsdag aften blev der anmeldt et andet indbrud i området, så nu håber politiet at kunne knytte indbruddene sammen med de to anholdte.

Og den tredje person, der flygtede fra stedet, håber politiet at fange, når de har set lidt nærmere på sagen.

- Vi skal lige have efterforsket lidt mere her til formiddag, men så regner vi med, at vi kan finde den sidste person også, siger vagtchefen.