Opfindsom arbejdsløs får job

Michelle Fleron fra Mogenstrup søgte arbejde i et radiospot. Det gav resultat. Nu opfordrer hun alle arbejdsløse til at være mere opfindsomme.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det vakte stor jubel hjemme i Mogenstrup da Michelle Fleron endelig kunne skrive under på en ansættelseskontrakt.

- Jeg hoppede rundt og jublede, og jeg fældede næsten en tåre, siger Michelle Fleron.

Før hun fik jobbet hos virksomheden Pitzner, der udlejer entreprenørmaskiner, havde hun sendt hundrevis af ansøgninger til forskellige virksomheder uden held. Det var dog ikke fordi kreativiteten og ideerne manglede i jobsøgningsprocessen. Michelle Fleron havde lavet sin egen reklame til bagruden i sin bil og taget flere andre opfindsomme metoder i brug. Jobkampagnen fik et ekstra pift, da det lykkedes hende at få sin ansøgning ud i æteren på Radio SLR.

- Jeg var så glad for, at det kunne lade sig gøre, siger Michelle Fleron, der er uddannet kontorassistent.

Det var da også radiospottet, der var med til at sikre hende jobbet hos Pitzner.

- Vi så energien, gejsten og viljen hos Michelle, og det havde vi ikke kunne se i en ansøgning, siger direktør Ole Wamsler.

Michelle Fleron håber, at hendes stædige og kreative jobkamp kan blive inspiration for andre arbejdsløse.

- Hvis man får en skør ide, tænker man måske: "aj det kan man ikke", men det kan man godt. Gør det, for jo mere synlig, man gør sig selv som ledig, jo større er chancen for at arbejdsgiverne husker dig, siger Michelle Fleron.

Klik på linket herunder for at se artiklen og indslaget fra den 10. juli 2013, hvor Michelle Flerons ansøgning var i radioen:
http://www.tv2east.dk/artikler/jobansoegning-i-radioen