¨

Omstridt konservativ taget til nåde i Køge

Foto: TV ØST

Fra Næstved til Køge. En omstridt konservativ politiker fra Næstved - der stod til at blive smidt ud af den konservative vælgerforening - forsøger nu at smede sin lykke i Køge.

Efter at have stået til eksklusion af De Konservative i flere måneder - fordi man var grundigt utilfredse med ham i Næstveds Konservative Vælgerforening, er den 34-årige cand. polit. Evals Gruevski nu blevet optaget som medlem af De Konservative i Køge, skriver Sjællandske.

Det blev resultatet af et langvarigt møde mandag aften i den konservative storkredsorganisation for Sjællands Storkreds. 

Baggrunden for eksklusionen i Næstved kom efter mange års opsparet irritation over Evals Gruevskis metoder. Da den meget ihærdige Gruevski under en ophedet debat om placering af Region Sjællands supersygehus anbefalede Rønnede-området, knækkede kæden. Vælgerforeningen modtog udmeldinger efter den Næstved-fjendtlige anbefaling, og bestyrelsen var klar til at gå, hvis Evals Gruevski ikke blev smidt ud.

Evals Gruevski var kun 11 stemmer fra at komme i Næstved Byråd ved valget i 2009. Han beholder sin position som 1. suppleant til en konservativ plads i byrådet.
 
Formand for den konservative vælgerforening i Køge, Arne T. Hansen, oplyser til Sjællandske, at aftalen er indgået mellem Evals Gruevski og vælgerforeningerne i Køge og Næstved.

- Vi har forsøgt at gøre alle glade, så sagen har fået en god udgang, siger Arne T. Hansen til avisen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App