¨

Ole efterlyser kvinde i blå bil på Facebook

Foto: TV ØST

På Facebook leder en mand i øjeblikket på romantisk vis efter en kvinde i 30’erne, som tidligere har været forbi hans arbejdsplads i Næstved.

En efterlysning af ganske speciel karakter vækker i øjeblikket opsigt på Facebook.

Manden bag efterlysningen er Ole Olsen. Han søger en kvinde i midten af 30’erne, som flere gange har været forbi den farvehandel i Næstved, hvor han er ansat.

- Du er vist single efter hvad jeg kommer frem til, og bor i Næstved. Du kører i en lille blå bil, er omkring 160-165cm høj, har en lille søn, du er mørk i huden og snakker Dansk med lidt accent. Da du var gået ud af butikken i går omkring kl. 16.30, blev jeg lettere irriteret på mig selv over at jeg ikke havde komplimenteret dig, da du faktisk kaldte mig sød, skriver han blandt andet i sit opslag. 

Opslaget er blevet delt over 9.000 gange – og nu krydser Ole Olsen fingre for, at den noget specielle kontakt-metode vil føre til en genforening med kvinden.

- Jeg har søgt på alt hvad jeg kan søge på, men kan ikke finde dig.. Hvis folk vil være venlige at dele mit opslag, så håber jeg inderligt at jeg kan få kontakt, og få afklaret om det var rigtigt eller ikke rigtigt hvad jeg følte. Hvor intet vover vinder intet, står der på Facebook. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App